Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zonnig weekend

Dankzij een hogedrukgebied bij Scandinaviëmees82 krijgen we dit weekend rustig en mooi weer. Na het optrekken van de mist schijnt de zon uitbundig. Soms trekken er wat wolken over. De zwakke wind is oost. De thermometer geeft 18°C aan. In de nacht is het helder en kunnen er mistbanken ontstaan. De temperatuur daalt naar 5°C. Ook de zondag verloopt vrij zonnig. De zwakke wind blijft oost. Met 20°C wordt het iets warmer.

Nu op RPL: Jimmy Bo Horne - Spank

Maak speeltuintje in Jasmijnlaan

Logo Speelplaats2Een bewoner van de Ribeslaan in Woerden vraagt om het plan voor een speeltuintje in een groenperkje in zijn straat niet uit te voeren. Het is volgens...

hem meer op z’n plaats in de Jasmijnlaan. Een speeltuintje in de Ribeslaan heeft volgens de bewoner geen zin omdat in zijn straat geen gezinnen met kinderen wonen en die er ook niet komen. Verder wonen er mensen met een bedrijf aan huis in de Ribeslaan.

De briefschrijver stelt voor het perkje in de Jasmijnlaan voor de aanleg van een speeltuintje te gebruiken. Dat perkje is groter, in die straat wonen wel kinderen en het zou zonder oversteken bereikbaar zijn, schrijft hij.

Burgemeester en wethouders hebben nog niet op het verzoek gereageerd.

Foto's: Anno Visser

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties