Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Regen

De ochtend begint bewolkt en er valt wat regen. Later wordt het droog. In de middag is er plaats voor brede opklaringen. De matige en later vrij krachtige wind is zuidwest. Het kwik loopt in de middag op naar 17°C. In de nacht klaart het verder op. Later n de nacht trekt er meer bewolking over en gaat er opnieuw regen vallen. De temperatuur daalt naar 11°C. Zondag wordt een sombere regendag. Er staat daarbij een matige tot vrij krachtige zuidwestenwindmeesj358. Met 12°C is het fris.

Nu op RPL: NOS RADIONIEUWS

Kabinet investeert in bereikbaarheid Utrecht

Logo AsfalterenEen van de coalitieafspraken in het nieuw te vormen kabinet gaat over de bereikbaarheid in de Utrechtse regio. De nieuwe regering wil onder meer de Noordelijke Ringweg Utrecht (NRU)...

verbreden. Naast de al afgesproken natuurcompenserende maatregelen voor Amelisweerd staat ook een betere OV-verbinding voor Utrecht Science Park, die ook dient als alternatief voor station Utrecht Centraal, op de wensenlijst.

Gedeputeerde Jacqueline Verbeek-Nijhof is blij dat de regering de komende drie jaar extra geld uittrekt voor mobiliteit. “We pakken wonen, werken en bereikbaarheid in samenhang aan. Verder gaan we graag samen met het rijk aan de slag om te investeren in veilige provinciale wegen. Ook pakken we de handschoen op om te experimenteren met nieuwe vormen van doelgroepenvervoer, openbaar vervoer en smart mobility”, aldus Verbeek-Nijhof.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties