Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Regen

De ochtend begint bewolkt en er valt wat regen. Later wordt het droog. In de middag is er plaats voor brede opklaringen. De matige en later vrij krachtige wind is zuidwest. Het kwik loopt in de middag op naar 17°C. In de nacht klaart het verder op. Later n de nacht trekt er meer bewolking over en gaat er opnieuw regen vallen. De temperatuur daalt naar 11°C. Zondag wordt een sombere regendag. Er staat daarbij een matige tot vrij krachtige zuidwestenwindmeesj358. Met 12°C is het fris.

Nu op RPL: NOS RADIONIEUWS

Aangepast sportaanbod in Utrecht-West

Logo TeamSportserviceTeam Sportservice provincie Utrecht lanceerde onlangs op het gemeentehuis in Maarssen een website voor het samenwerkingsverband aangepast sporten Utrecht-West.

Met de lancering sluiten de drie gemeenten Woerden, De Ronde Venen en Stichtse Vecht aan op dit landelijke platform. Handbiker Tim de Vries verzorgde een korte lezing over zijn leven en hoe hij uiteindelijk begin september ook de gouden plak wist te behalen op het WK Paracycling in Zuid Afrika.

Vervolgens kwam Sabine Reiszner aan het woord. Ook zij kwam uit bij het handbiken en vond het een geweldige uitdaging. Sabine traint momenteel keihard om volgend jaar met de handbikebattle in Oostenrijk mee te kunnen doen.

Na afloop van deze twee  presentaties konden geïnteresseerden even kort aan de sport handbiken ruiken. Op het buitenterrein stonden twee handbikes klaar, waarop fanatiek werd gereden.

Foto: Veronique Rap
Wethouder Van Vossen, beleidsambtenaar Froukelien van der Weg en wethouder Alberta Schuurs lanceren het platform Uniek Sporten; de aanwezigen proosten met bidons
41 parasport

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties