Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Regen

De ochtend begint bewolkt en er valt wat regen. Later wordt het droog. In de middag is er plaats voor brede opklaringen. De matige en later vrij krachtige wind is zuidwest. Het kwik loopt in de middag op naar 17°C. In de nacht klaart het verder op. Later n de nacht trekt er meer bewolking over en gaat er opnieuw regen vallen. De temperatuur daalt naar 11°C. Zondag wordt een sombere regendag. Er staat daarbij een matige tot vrij krachtige zuidwestenwindmeesj358. Met 12°C is het fris.

Nu op RPL: NOS RADIONIEUWS

Tuincentrum Overvecht in Montfoort gaat dicht

Logo overvechtTuincentrum Overvecht in Montfoort sluit op Oudjaarsdag definitief de deuren. Ook filialen in Den Haag en Boxmeer gaan dicht. Volgens filiaalmanager Barry Westland is onenigheid over de...

huurprijs de oorzaak. Huurder Borgeld Management Group komt er niet uit met de eigenaar van het pand. 'Dat we van de gemeente niet iedere zondag open mogen, heeft ook niet mee geholpen, zegt Westland. Ondanks de opheffingsuitverkoop zijn er straks nog wel kerstbomen te koop aan Willeskop.

De vijf vaste medewerkers van het tuincentrum worden doorgeschoven naar andere filialen van Overvecht., maar er zijn ook geruchten over een overname door een ander tuincentrum, zegt de filiaalmanager.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties