Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Regen

De ochtend begint bewolkt en er valt wat regen. Later wordt het droog. In de middag is er plaats voor brede opklaringen. De matige en later vrij krachtige wind is zuidwest. Het kwik loopt in de middag op naar 17°C. In de nacht klaart het verder op. Later n de nacht trekt er meer bewolking over en gaat er opnieuw regen vallen. De temperatuur daalt naar 11°C. Zondag wordt een sombere regendag. Er staat daarbij een matige tot vrij krachtige zuidwestenwindmeesj358. Met 12°C is het fris.

Nu op RPL: NOS RADIONIEUWS

Formule 1 GP van Nederland in Woerden?

Logo F1Gaan we Max Verstappen de Formule 1 GP van Nederland in de straten van Woerden zien rijden in de toekomst? Volgens het autoblad Top Gear zou Woerden een van de kandidaten zijn...

voor een GP van Nederland. De eindbazen van de Formule 1 zien een GP van Nederland wel zitten. Maar dan wel met een stratencircuit.

Het autoblad doet een aantal suggesties waar zo'n race gehouden kan worden. Woerden wordt de meest gemiddelde gemeente van Nederland genoemd waar ook de RWB-importeur is gevestigd en de befaamde Den Oudsten-bussen vandaan komen.

Bovendien is in Woerden een heerlijk stukje asfalt aanwezig waar zelfs al curbstones en chicanes liggen. En langs de route ligt een Jumbo, de sponsor van Max Verstappen, dus de supermarkt wil vast wel een financiële bijdrage leveren, meldt het autoblad.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties