Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Regen

De ochtend begint bewolkt en er valt wat regen. Later wordt het droog. In de middag is er plaats voor brede opklaringen. De matige en later vrij krachtige wind is zuidwest. Het kwik loopt in de middag op naar 17°C. In de nacht klaart het verder op. Later n de nacht trekt er meer bewolking over en gaat er opnieuw regen vallen. De temperatuur daalt naar 11°C. Zondag wordt een sombere regendag. Er staat daarbij een matige tot vrij krachtige zuidwestenwindmeesj358. Met 12°C is het fris.

Nu op RPL: NOS RADIONIEUWS

Utrechtse omroepstrijd om uitzendrechten

Logo MicrofoonIn Utrecht is een omroepstrijd om uitzendrechten ontbrandt. De Utrechtse Internet Courant (DUIC) wil voor de komende vijf jaar de nieuwe lokale omroep worden van Utrecht en heeft...

een officiële aanvraag ingediend bij het Commissariaat voor de Media. De uitzendlicentie is nu nog in handen van RTV Utrecht.

Michael Kroonbergs, hoofdredacteur van DUIC, denkt dat de tijd rijp is voor een nieuw geluid in de stad. DUIC is in haar berichtgeving via web, app en krant al sinds de oprichting open, non-conformistisch en vernieuwend. Wij denken dat die insteek past bij de mentaliteit van de stad, zegt Kroonbergs.

RTV Utrecht heeft ook de lokale uitzendlicentie die op 7 april 2018 vervalt, aangevraagd. Per gemeente wordt er echter slechts één lokale publieke media-instelling aangewezen.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties