Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Regen

De ochtend begint bewolkt en er valt wat regen. Later wordt het droog. In de middag is er plaats voor brede opklaringen. De matige en later vrij krachtige wind is zuidwest. Het kwik loopt in de middag op naar 17°C. In de nacht klaart het verder op. Later n de nacht trekt er meer bewolking over en gaat er opnieuw regen vallen. De temperatuur daalt naar 11°C. Zondag wordt een sombere regendag. Er staat daarbij een matige tot vrij krachtige zuidwestenwindmeesj358. Met 12°C is het fris.

Nu op RPL: NOS RADIONIEUWS

Restaurant Instock wint duurzaamheidsprijs

Logo InstockInstock is de winnaar van de Duurzaamheidsprijs 2017 van de provincie Utrecht. De prijs is uitgereikt tijdens de Dag van de Duurzaamheid. Instock is de restaurantketen die...

voedselverspilling letterlijk op de kaart zet, door te koken met onverkochte producten. Zij winnen een geldbedrag van vijf duizend euro, beschikbaar gesteld door Rabobank Amersfoort Eemland en Rabobank Utrecht.

De tweede plek is voor i-did, een bedrijf dat designproducten maakt van gerecyclede kleding en textiel. De derde plek ging naar circulair paviljoen The Green House, een tijdelijk volledig circulair en demontabel paviljoen met horeca- en vergaderfuncties.

Maar liefst 45 initiatieven schreven zich eerder dit jaar in voor de Duurzaamheidsprijs.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties