Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Regen

De ochtend begint bewolkt en er valt wat regen. Later wordt het droog. In de middag is er plaats voor brede opklaringen. De matige en later vrij krachtige wind is zuidwest. Het kwik loopt in de middag op naar 17°C. In de nacht klaart het verder op. Later n de nacht trekt er meer bewolking over en gaat er opnieuw regen vallen. De temperatuur daalt naar 11°C. Zondag wordt een sombere regendag. Er staat daarbij een matige tot vrij krachtige zuidwestenwindmeesj358. Met 12°C is het fris.

Nu op RPL: NOS RADIONIEUWS

Strukton tekent contract Uithoflijn

Logo HandtekeningSpooraannemer Strukton is straks verantwoordelijk voor het onderhoud van de Uithoflijn. Strukton en de provincie Utrecht hebben hierover een contract getekend dat loopt voor een periode...

tot eind 2021. De Uithoflijn is nog in aanbouw en zal gaan lopen vanaf Utrecht Centraal naar Utrecht Science Park. De lijn wordt acht kilometer lang en telt negen haltes. Met dit contract is Strukton verantwoordelijk voor al het onderhoud aan de regionale Utrechtse traminfrastructuur.

Sinds 2013 is de spooraannemer al verantwoordelijk voor het onderhoud van de huidige trambaan in Utrecht, Nieuwegein en IJsselstein.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties