Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Regen

De ochtend begint bewolkt en er valt wat regen. Later wordt het droog. In de middag is er plaats voor brede opklaringen. De matige en later vrij krachtige wind is zuidwest. Het kwik loopt in de middag op naar 17°C. In de nacht klaart het verder op. Later n de nacht trekt er meer bewolking over en gaat er opnieuw regen vallen. De temperatuur daalt naar 11°C. Zondag wordt een sombere regendag. Er staat daarbij een matige tot vrij krachtige zuidwestenwindmeesj358. Met 12°C is het fris.

Nu op RPL: NOS RADIONIEUWS

Koe te vroeg op de Koeiemart

Logo Koeien 2 Een koe die haar opwachting op de Koeiemart moest maken kon niet meer wachten en wandelde op haar eigen houtje naar het centrum van Woerden. Daarmee laat...

een ludieke teaser van Martin Damen en Woerden Marketing zien waarom Woerden een échte boerenmarktstad bij uitstek is. Bij het krieken van de dag, loopt de koe langs het kasteel, de haven, de molen en diverse horecagelegenheden waarna zij aankomt op een leeg Kerkplein. Gelukkig wordt de enthousiaste dame hier opgevangen door burgemeester Victor Molkenboer.

Nadat haar is aangegeven dat zij toch ietwat te vroeg aanwezig is, wordt de koe weer terug naar haar stal gebracht.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties