Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Regen

De ochtend begint bewolkt en er valt wat regen. Later wordt het droog. In de middag is er plaats voor brede opklaringen. De matige en later vrij krachtige wind is zuidwest. Het kwik loopt in de middag op naar 17°C. In de nacht klaart het verder op. Later n de nacht trekt er meer bewolking over en gaat er opnieuw regen vallen. De temperatuur daalt naar 11°C. Zondag wordt een sombere regendag. Er staat daarbij een matige tot vrij krachtige zuidwestenwindmeesj358. Met 12°C is het fris.

Nu op RPL: NOS RADIONIEUWS

Na 40 jaar geen huismeester meer

Logo Minkema College 1De schoolleiding van het Minkema College in Woerden heeft op haar website een bericht achtergelaten dat in de vroege ochtend van 9 oktober huismeester, Max Oppedijk, na een kort...

ziekbed is overleden. Max was afgelopen voorjaar maar liefst 40 jaar in dienst van de school en heeft in het proces van de nieuwbouw een cruciale rol gespeeld. Hij verdiende volgens de schoolleiding afgelopen voorjaar een groot feest, maar zijn gezondheid was op dat moment al niet goed.

Max stuurde als huismeester de conciërge en receptie aan en deed volgens het Minkema wars van formaliteit en autoriteit, op karakteristieke wijze, met veel humor en oog voor de collega’s.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties