Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Regen

De ochtend begint bewolkt en er valt wat regen. Later wordt het droog. In de middag is er plaats voor brede opklaringen. De matige en later vrij krachtige wind is zuidwest. Het kwik loopt in de middag op naar 17°C. In de nacht klaart het verder op. Later n de nacht trekt er meer bewolking over en gaat er opnieuw regen vallen. De temperatuur daalt naar 11°C. Zondag wordt een sombere regendag. Er staat daarbij een matige tot vrij krachtige zuidwestenwindmeesj358. Met 12°C is het fris.

Nu op RPL: NOS RADIONIEUWS

Nieuw klim- en bouldercentrum Neoliet

Logo neoliet utrechtEind oktober opent in Utrecht het nieuwe klim- en bouldercentrum Neoliet. Dit is de eerste locatie in Nederland waar bezoekers zowel kunnen klimmen als boulderen.

In de klimsport is een boulder een korte, vaak erg moeilijke, route op een relatief kleine rots, steen of kunstmatig gebouwde muur.

In de nieuwe, grote hal zijn veel mogelijkheden voor binnen en buiten klimmen. De buitenwand gaat in het voorjaar van 2018 open. Zowel recreanten als topsporters kunnen hun hart ophalen bij Neoliet Utrecht. Verder kan men deelnemen aan kennismakingslessen, en zijn er cursussen en trainingen. Robin Baks, directeur van de Nederlandse Klim- en Bergsport Vereniging (NKBV) zal samen met wethouder Kees Geldof van Leidsche Rijn de officiële opening verrichten.

  • Neoliet_Utrecht_boulderen
  • Neoliet_Utrecht_klimcentrum_impressie
  • Neoliet_Utrecht_man_klimt

Foto's Neoliet Utrecht

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties