Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Regen

De ochtend begint bewolkt en er valt wat regen. Later wordt het droog. In de middag is er plaats voor brede opklaringen. De matige en later vrij krachtige wind is zuidwest. Het kwik loopt in de middag op naar 17°C. In de nacht klaart het verder op. Later n de nacht trekt er meer bewolking over en gaat er opnieuw regen vallen. De temperatuur daalt naar 11°C. Zondag wordt een sombere regendag. Er staat daarbij een matige tot vrij krachtige zuidwestenwindmeesj358. Met 12°C is het fris.

Nu op RPL: NOS RADIONIEUWS

Goudse dievegge niet veroordeeld

Logo Rechter1De politierechter in Den Haag heeft maandag uitspraak gedaan in de zaak van meerdere winkeldiefstallen bij de Jumbo in Gouda. De verdachte, een 36-jarige vrouw uit Gouda, kreeg...

geen straf. Omdat de schade inmiddels is terugbetaald, vond de rechter de eis van het OM, 600 euro boete, niet nodig.

De vrouw begon in juli met het stelen van kleine producten maar rekende haar andere boodschappen wel af. De Goudse dievegge deed het niet uit gewin maar uit emotionele nood. De vrouw had zelf psychologische hulp gezocht hiervoor. De raadsman en de rechter waren het er over eens dat straffen in dit geval niet zou helpen.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties