Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Regen

De ochtend begint bewolkt en er valt wat regen. Later wordt het droog. In de middag is er plaats voor brede opklaringen. De matige en later vrij krachtige wind is zuidwest. Het kwik loopt in de middag op naar 17°C. In de nacht klaart het verder op. Later n de nacht trekt er meer bewolking over en gaat er opnieuw regen vallen. De temperatuur daalt naar 11°C. Zondag wordt een sombere regendag. Er staat daarbij een matige tot vrij krachtige zuidwestenwindmeesj358. Met 12°C is het fris.

Nu op RPL: NOS RADIONIEUWS

Nieuw speelparadijs geopend

Logo BallonnenMet het doorknippen van een slinger van ballonnen, heeft wethouder Franko Živkovic van Stichtse Vecht het speelparadijs ‘Monkey Town’ in Bisonspoor Maarssenbroek feestelijk...

geopend.

Monkey Town is een overdekt speelwalhalla voor kinderen. Er zijn grote trampolines, vijf glijbanen en een grote speelkooi met allerlei hindernissen. Het speelparadijs is geschikt voor jong en oud, iedereen kan zich uitleven bij het klimmen, klauteren, glijden en bij het laser gamen. Alles kan in een veilige omgeving. Ook voor de kleuters is er een speciaal ontwikkeld speelgedeelte met Legoblokken, trampolines, rodelbaan en ballenbak.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties