Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Regen

De ochtend begint bewolkt en er valt wat regen. Later wordt het droog. In de middag is er plaats voor brede opklaringen. De matige en later vrij krachtige wind is zuidwest. Het kwik loopt in de middag op naar 17°C. In de nacht klaart het verder op. Later n de nacht trekt er meer bewolking over en gaat er opnieuw regen vallen. De temperatuur daalt naar 11°C. Zondag wordt een sombere regendag. Er staat daarbij een matige tot vrij krachtige zuidwestenwindmeesj358. Met 12°C is het fris.

Nu op RPL: NOS RADIONIEUWS

Veel mis op recreatiepark

Logo Politie0De integrale controle van de gemeente, Belastingdienst/toeslagen, UWV, Sociale Verzekeringsbank, sociale recherche en politie op recreatiepark De Kleihoeve in Maarssen heeft resultaten opgeleverd.

Vermoedens die er waren met betrekking tot fraude met uitkeringen zijn bevestigd of versterkt.

In totaal zijn 40 adressen en 50 personen gecontroleerd. Twee personen bleken niet ingeschreven. Dat is inmiddels gebeurd. Bij twaalf adressen is onduidelijk of de ingeschreven personen daadwerkelijk daar wonen. Tijdens de controle trof de politie een grote hoeveelheid hennep gerelateerde materialen aan in een garage. Deze materialen zijn in beslag genomen en vernietigd. Er komen nog een aantal vervolgonderzoeken.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties