Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Regen

De ochtend begint bewolkt en er valt wat regen. Later wordt het droog. In de middag is er plaats voor brede opklaringen. De matige en later vrij krachtige wind is zuidwest. Het kwik loopt in de middag op naar 17°C. In de nacht klaart het verder op. Later n de nacht trekt er meer bewolking over en gaat er opnieuw regen vallen. De temperatuur daalt naar 11°C. Zondag wordt een sombere regendag. Er staat daarbij een matige tot vrij krachtige zuidwestenwindmeesj358. Met 12°C is het fris.

Nu op RPL: NOS RADIONIEUWS

Fietspad in sportpark weer voetpad

Logo voetpadHet omstreden, nieuwe fietspad door het Nieuwegeinse sportpark Parkhout wordt voorlopig weer een wandelpad. Dat meldt wethouder Hans Adriani op Twitter. Voetbalverenigingen Geinoord...

en VSV Vreeswijk vinden het fietspad te gevaarlijk, omdat het hun sportvelden doorkruist. De clubs voeren actie tegen het fietspad. De aanleg van het fietspad is onderdeel van de vernieuwing van sportpark Parkhout Zandveld.

Adriani gaat in gesprek met de clubs. Van daaruit, moet er volgens wethouder Adriani, samen met de clubs, worden bedacht ‘hoe we het park open, nieuw, mooi, leuk en veilig maken’.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties