Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Regen

De ochtend begint bewolkt en er valt wat regen. Later wordt het droog. In de middag is er plaats voor brede opklaringen. De matige en later vrij krachtige wind is zuidwest. Het kwik loopt in de middag op naar 17°C. In de nacht klaart het verder op. Later n de nacht trekt er meer bewolking over en gaat er opnieuw regen vallen. De temperatuur daalt naar 11°C. Zondag wordt een sombere regendag. Er staat daarbij een matige tot vrij krachtige zuidwestenwindmeesj358. Met 12°C is het fris.

Nu op RPL: NOS RADIONIEUWS

Eerste Coderdojo in Harmelen een groot succes

Logo CoderDojoMet een opkomst van 25 kinderen uit de groepen 6, 7 en 8 was de eerste CoderDojo in Harmelen een groot succes. De CoderDojo werd georganiseerd door enthousiaste...

ouders en vrijwilligers van de bibliotheek Het Groene Hart. Tijdens een CoderDojo ontdekken kinderen spelenderwijs nieuwe technologieën in een creatieve omgeving. Ze leren samen programmeren, en websites, apps, programma’s en spelletjes maken onder begeleiding van volwassenen.

Niet alleen leren ze hoe programmeren werkt maar ook andere waardevolle vaardigheden zoals: logisch denken, structureren, creativiteit, ruimtelijk inzicht, zelfvertrouwen en samenwerken. Programmeren is de taal van de toekomst waarmee de hele samenleving wordt aangestuurd van een verkeerslicht tot en met het lanceren van een satelliet.

Warning: No images in specified directory. Please check the directoy!

Debug: specified directory - http://rplfm.nl/images/nieuws/2017/coderdojo


Foto's: PR

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties