Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Regen

De ochtend begint bewolkt en er valt wat regen. Later wordt het droog. In de middag is er plaats voor brede opklaringen. De matige en later vrij krachtige wind is zuidwest. Het kwik loopt in de middag op naar 17°C. In de nacht klaart het verder op. Later n de nacht trekt er meer bewolking over en gaat er opnieuw regen vallen. De temperatuur daalt naar 11°C. Zondag wordt een sombere regendag. Er staat daarbij een matige tot vrij krachtige zuidwestenwindmeesj358. Met 12°C is het fris.

Nu op RPL: NOS RADIONIEUWS

Korenfestival Mantelmeeuw

Logo KorenfestivalAfgelopen zaterdag zongen zeven zangkoren uit het Groene Hart op het Woerdense Kerkplein een aantal mooie liederen. Ondanks het herfstige weer en de soms...

stevige buien genoten honderden toehoorders uit Woerden en wijde omgeving er zichtbaar van.

De koren brachten een gevarieerd repertoire ten gehore, van wereldmuziek tot stoere zeemansliederen, van pop- en musicalliedjes tot gevoelige ballads. Samen vulden ze het grote podium van dit vierde Korenfestival, dat Stichting De Mantelmeeuw (hospice en terminale thuiszorg door vrijwilligers in Woerden) organiseerde.

Burgemeester Molkenboer van Woerden, die het festival opende, is blij met De Mantelmeeuw in Woerden, en sprak zijn waardering uit voor het hospice, de vrijwilligers en de thuiszorg.

  • 20171007-AV-KORENFESTIVAL_1
  • 20171007-AV-KORENFESTIVAL_2
  • 20171007-AV-KORENFESTIVAL_3
  • 20171007-AV-KORENFESTIVAL_4
  • 20171007-AV-KORENFESTIVAL_5
  • 20171007-AV-KORENFESTIVAL_6

Foto's: Anno Visser

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties