Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Regen

De ochtend begint bewolkt en er valt wat regen. Later wordt het droog. In de middag is er plaats voor brede opklaringen. De matige en later vrij krachtige wind is zuidwest. Het kwik loopt in de middag op naar 17°C. In de nacht klaart het verder op. Later n de nacht trekt er meer bewolking over en gaat er opnieuw regen vallen. De temperatuur daalt naar 11°C. Zondag wordt een sombere regendag. Er staat daarbij een matige tot vrij krachtige zuidwestenwindmeesj358. Met 12°C is het fris.

Nu op RPL: NOS RADIONIEUWS

Start van Meld Misdaad Anoniem

Logo Meld Misdaad AnoniemIn Woerden, IJsselstein, Montfoort en Oudewater is deze week de campagne Meld Misdaad Anoniem gestart, kortweg M genoemd. Bellers kunnen anoniem een melding doen over allerlei...

vormen van criminaliteit, zoals de handel in drugs. Maar ook over brandstichting, inbraak en andere vormen kunnen zij informatie geven.

De campagne roept inwoners vooral op om signalen van drugscriminaliteit te melden. Die vergroten de pakkans van drugscriminelen en drugshandelaren. Bij de start van de campagne op dinsdag 10 oktober toonden de vier burgemeesters zich eensgezind in de opvatting, dat getuigen van drugshandel zich vaak niet durven te melden, omdat zij bang zijn voor de gevolgen.

De informatie is echter cruciaal om de drugscriminaliteit aan te kunnen pakken. Drugshandel en drugscriminaliteit houden zich niet aan gemeentegrenzen. Daarom trekken de politie, de vier burgemeesters en M gezamenlijk op.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties