Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Regen

De ochtend begint bewolkt en er valt wat regen. Later wordt het droog. In de middag is er plaats voor brede opklaringen. De matige en later vrij krachtige wind is zuidwest. Het kwik loopt in de middag op naar 17°C. In de nacht klaart het verder op. Later n de nacht trekt er meer bewolking over en gaat er opnieuw regen vallen. De temperatuur daalt naar 11°C. Zondag wordt een sombere regendag. Er staat daarbij een matige tot vrij krachtige zuidwestenwindmeesj358. Met 12°C is het fris.

Nu op RPL: NOS RADIONIEUWS

Duurzame huizenroute en zonnepanelenactie

Logo Duurzame huizen routeIn Utrecht stellen huiseigenaren hun huis open tijdens de Duurzame Huizenroute op zaterdag 5 en 12 november. Met de duurzame huizenroute stimuleert de gemeente de komende weken...

duurzaamheidsmaatregelen voor met name huiseigenaren. Zij delen hun kennis en ervaring over hoe zij hun huis energiezuiniger maakten. In Utrecht doen 32 bewoners mee.

Utrecht wil in 2020 tien procent van de Utrechtse daken hebben voorzien van zonnepanelen. Om meer mensen te stimuleren zonnepanelen aan te schaffen, zijn groepsaankopen mogelijk. Dit maakt het voor huiseigenaren makkelijk en voordelig om zonnepanelen aan te schaffen.

Wethouder Lot van Hooijdonk hoopt dat het een stimulans voor Utrechters is om hun huis energiezuiniger te maken.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties