Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Regen

De ochtend begint bewolkt en er valt wat regen. Later wordt het droog. In de middag is er plaats voor brede opklaringen. De matige en later vrij krachtige wind is zuidwest. Het kwik loopt in de middag op naar 17°C. In de nacht klaart het verder op. Later n de nacht trekt er meer bewolking over en gaat er opnieuw regen vallen. De temperatuur daalt naar 11°C. Zondag wordt een sombere regendag. Er staat daarbij een matige tot vrij krachtige zuidwestenwindmeesj358. Met 12°C is het fris.

Nu op RPL: NOS RADIONIEUWS

Kinderboekenweek succes door komst burgemeester

Logo Voorlezen 2Burgemeester Molkenboer was op bezoek bij groep 8 van basisschool de Regenboog. De reden van het bezoek was de Kinderboekenweek waarbij de burgemeester drie verhalen heeft...

voorgelezen aan de klassen. Het thema van de Kinderboekenweek was dit jaar gruwelijk eng. Daarom werd er voorgelezen uit het boek Gruwelijke Rijmen van Roald Dahl. Nadat er was voorgelezen was er tijd voor de kinderen om vragen aan de burgemeester te stellen, wat heeft geleid tot leuke gesprekken.

De docenten van groep 8 zeggen ook te hebben genoten van de ochtend. Al met al was de Kinderboekenweek een daverend succes aldus de docenten.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties