Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Regen

De ochtend begint bewolkt en er valt wat regen. Later wordt het droog. In de middag is er plaats voor brede opklaringen. De matige en later vrij krachtige wind is zuidwest. Het kwik loopt in de middag op naar 17°C. In de nacht klaart het verder op. Later n de nacht trekt er meer bewolking over en gaat er opnieuw regen vallen. De temperatuur daalt naar 11°C. Zondag wordt een sombere regendag. Er staat daarbij een matige tot vrij krachtige zuidwestenwindmeesj358. Met 12°C is het fris.

Nu op RPL: NOS RADIONIEUWS

De Najaarsweek van de Veiligheid

Logo HennepIn de gemeente Bodegraven-Reeuwijk is het deze week de 'Najaarsweek van de Veiligheid'. Een week waarin de gemeente tips geeft om de veiligheid te vergroten. Dat doen zij aan de...

handvan verschillende thema’s en concrete acties. Tijdens de veiligheidsbijeenkomsten eerder dit jaar is de behoefte aan een veiligheidskaart uitgesproken. Gisteren werd die nieuwe veiligheidskaart gepresenteerd en de bewoners krijgen hem deze week in de bus.

Een ander onderwerp dat aandacht krijgt is de wietteelt. Woensdag staat er op het Raadhuisplein een hennep container met een nagebootste hennepplantage. Er is informatie beschikbaar over de manipulatie van meters, de gevaren en kosten van een kwekerij. Bezoekers krijgen ook tips over hoe zij hennepkwekerijen kunnen herkennen en hoe zij in een verdachte situatie moeten handelen.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties