Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Regen

De ochtend begint bewolkt en er valt wat regen. Later wordt het droog. In de middag is er plaats voor brede opklaringen. De matige en later vrij krachtige wind is zuidwest. Het kwik loopt in de middag op naar 17°C. In de nacht klaart het verder op. Later n de nacht trekt er meer bewolking over en gaat er opnieuw regen vallen. De temperatuur daalt naar 11°C. Zondag wordt een sombere regendag. Er staat daarbij een matige tot vrij krachtige zuidwestenwindmeesj358. Met 12°C is het fris.

Nu op RPL: NOS RADIONIEUWS

Nederlands kampioenen bij De Swingende Wielen

Logo De Swingende WielenVijf paren van de rolstoeldansgroep De Swingende Wielen Woerden zijn kampioen geworden bij het NK in Steenwijk in hun klasse. De rolstoeldansgroep is...

onderdeel van Activiteiten- en Sportvereniging Bredius. Ook andere paren zijn in de prijzen gevallen. Er zijn twee klassen: Klasse 1 zijn rolstoelgebruikers met een mindere romp- en armfunctie en klasse 2 zijn rolstoelgebruikers met een goede romp- en armfunctie.

Rolstoeldansen kan met twee rolstoelgebruikers, met een staande partner en alleen waarbij een rolstoelgebruiker een eigen dans doet op zelfgekozen muziek. Twee keer in de week kan in het Brediushonk gedanst en geoefend worden op de cha cha cha, de Engelse wals of de rumba.

Foto: PR
swingende wielen

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties