Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Regen

De ochtend begint bewolkt en er valt wat regen. Later wordt het droog. In de middag is er plaats voor brede opklaringen. De matige en later vrij krachtige wind is zuidwest. Het kwik loopt in de middag op naar 17°C. In de nacht klaart het verder op. Later n de nacht trekt er meer bewolking over en gaat er opnieuw regen vallen. De temperatuur daalt naar 11°C. Zondag wordt een sombere regendag. Er staat daarbij een matige tot vrij krachtige zuidwestenwindmeesj358. Met 12°C is het fris.

Nu op RPL: NOS RADIONIEUWS

Eerste patiënt Groene Hart Ziekenhuis Bodegraven

Logo GHZIn Bodegraven is het Groene Hart Ziekenhuis gestart met spreekuren op de nieuwe locatie. De nieuwe locatie is aan de de Willem de Zwijgerstraat. Cardioloog Dr. Smits...

heette maandagochtend het echtpaar De Haan als eerste welkom op zijn wekelijkse spreekuur in Bodegraven. Inwoners van Bodegraven en omgeving kunnen in het centrum terecht voor een breed aanbod van andere spreekuren en onderzoeken waaronder gynaecologie, orthopedie en dermatologie. Ook kan men er terecht voor bloedprikken. De komst van de afdeling Radiologie heeft vertraging opgelopen.

Het complete spreekuren rooster is te vinden op de website van het GHZ. In het centrum werkt het Groene Hart Ziekenhuis samen met elf andere zorgverleners. Met de komst van locatie Bodegraven biedt het GHZ nu op vier locaties zorg aan.

Foto: PR
groene hart bodegraven

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties