Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Regen

De ochtend begint bewolkt en er valt wat regen. Later wordt het droog. In de middag is er plaats voor brede opklaringen. De matige en later vrij krachtige wind is zuidwest. Het kwik loopt in de middag op naar 17°C. In de nacht klaart het verder op. Later n de nacht trekt er meer bewolking over en gaat er opnieuw regen vallen. De temperatuur daalt naar 11°C. Zondag wordt een sombere regendag. Er staat daarbij een matige tot vrij krachtige zuidwestenwindmeesj358. Met 12°C is het fris.

Nu op RPL: NOS RADIONIEUWS

Provincie wilt verandering zien in de woningmarkt

Logo WoningbouwMet de stijgende economie en een stijgende vraag naar woningen in de provincie Utrecht moeten er veranderingen komen. Naar aanleiding van het symposium “Bouwen aan...

steden en dorpen van de toekomst” deelden gemeentes, projectontwikkelaars en andere specialisten hun visies voor het oplossen van het tekort aan woningen in de provincie. Er werden verschillende discussies gehouden over vraagstukken die te maken hadden met het woningtekort.

Gedeputeerde Pim van den Berg sprak de noodzaak uit om duidelijke afspraken te maken tussen alle betrokken partijen. Het einddoel is om woningen die energiezuinig en betaalbaar zijn om te creëren en te onderhouden.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties