Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken maar ook zon

De dag begint met hoge bewolking waardoor ook de zon schijnt. In de middag is er meer ruimte voor de zon. Er staat een zwakke tot soms matige zuidwestenwind. met 19°C is het minder warm dan gisteren. In de avond en eerste deel van de nacht is het helder. De temperatuur daalt naar 10°C. Later in de nacht neemt de bewolking21199561 1519658034757664 8339548759804428731 o toe. Woensdag beginnen we met bewolking. In de middag is er een afwisseling van zon en stapelwolken. De zwakke wind is zuid. Het kwik loopt op naar 19°C.

Nu op RPL: Drum Theater - Eldorado

Coöperatie Kringloopgemeenschap opgericht

Logo WindenergieDe lokale coöperatie Kringloopgemeenschap Bodegraven-Reeuwijk gaat samen met de landelijk opererende coöperatie De Windvogel en het gemeentebestuur werken aan de...

productie en levering van duurzame energie in haar gemeente. De pas opgerichte coöperatie Kringloopgemeenschap Bodegraven-Reeuwijk staat onder andere voor invulling van de grote klimaat- doelstellingen van Parijs en de participatie van burgers.

Inwoners van Bodegraven-Reeuwijk kunnen gratis lid worden van de coöperatie. Leden praten mee over de lokale investering van de opbrengsten. Begin november zal de website van de kringloopgemeenschap in de lucht zijn.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties