Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken maar ook zon

De dag begint met hoge bewolking waardoor ook de zon schijnt. In de middag is er meer ruimte voor de zon. Er staat een zwakke tot soms matige zuidwestenwind. met 19°C is het minder warm dan gisteren. In de avond en eerste deel van de nacht is het helder. De temperatuur daalt naar 10°C. Later in de nacht neemt de bewolking21199561 1519658034757664 8339548759804428731 o toe. Woensdag beginnen we met bewolking. In de middag is er een afwisseling van zon en stapelwolken. De zwakke wind is zuid. Het kwik loopt op naar 19°C.

Nu op RPL: Drum Theater - Eldorado

Statushouders aanwezig bij voorstelling Klooster

Logo Klooster1In het Klooster in Woerden zijn een groep statushouders bij de voorstelling Nieuwe Familie van Sanne Vogel geweest. Het theater wilde deze mensen een hart onder de riem steken en bood...

ze met korting de mogelijkheid om aanwezig te zijn bij de voorstelling. In de toepasselijke voorstelling laat Sanne op humorvolle en soms aangrijpende wijze zien hoe wat er gebeurt als twee culturen elkaar echt ontmoeten.

In Woerden en Oudewater zetten medewerkers, stagiairs en vrijwilligers van Vluchtelingen Steunpunt Groene Hart zich in voor de professionele ondersteuning van statushouders die als nieuwe bewoners proberen hun leven weer op te bouwen. Het steunpunt kan altijd begeleiders als vrijwilliger in de functie van maatschappelijk begeleider, tolk of in een andere functie gebruiken.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties