Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken maar ook zon

De dag begint met hoge bewolking waardoor ook de zon schijnt. In de middag is er meer ruimte voor de zon. Er staat een zwakke tot soms matige zuidwestenwind. met 19°C is het minder warm dan gisteren. In de avond en eerste deel van de nacht is het helder. De temperatuur daalt naar 10°C. Later in de nacht neemt de bewolking21199561 1519658034757664 8339548759804428731 o toe. Woensdag beginnen we met bewolking. In de middag is er een afwisseling van zon en stapelwolken. De zwakke wind is zuid. Het kwik loopt op naar 19°C.

Nu op RPL: Drum Theater - Eldorado

OKW Verkiezingen zijn weer van start

Logo OKWDe Ondernemerskring Woerden is van start gegaan met de voorbereiding voor de jaarlijkse OKW Verkiezingen. Elk jaar wordt er aan de hand van een gekozen thema gezocht naar de beste...

onderneming van Woerden. Het thema van dit jaar is Toekomstgericht Ondernemen. De kandidaten zijn bedrijven die zich kunnen onderscheiden op gebied van duurzaamheid, personeelsbeleid en antwoord kunnen geven op moeilijke vraagstukken.

OKW zegt zelf dat het bedrijfsleven aan de vooravond is van de volgende industriële revolutie, beter bekend als Industrie 4.0. Het bedrijfsleven wordt op de schop genomen door onder andere automatisering, het 3D printen van biologisch materiaal en de mogelijkheid om mobiel te kunnen werken.

De prijs wordt uiterlijk 11 januari 2018 bekendgemaakt.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties