Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken maar ook zon

De dag begint met hoge bewolking waardoor ook de zon schijnt. In de middag is er meer ruimte voor de zon. Er staat een zwakke tot soms matige zuidwestenwind. met 19°C is het minder warm dan gisteren. In de avond en eerste deel van de nacht is het helder. De temperatuur daalt naar 10°C. Later in de nacht neemt de bewolking21199561 1519658034757664 8339548759804428731 o toe. Woensdag beginnen we met bewolking. In de middag is er een afwisseling van zon en stapelwolken. De zwakke wind is zuid. Het kwik loopt op naar 19°C.

Nu op RPL: Drum Theater - Eldorado

Vluchtende automobilist zorgt voor veel schade

Logo Politie6In de nacht van zondag op maandag heeft een vluchtende automobilist in Utrecht bij vijf andere voertuigen voor schade gezorgd, zo meldt het AD. De verdachte ging ervandoor toen...

de politie hem liet stoppen voor een controle. Hij had de aandacht getrokken door met piepende banden door een bocht te rijden. De verdachte stopte echter niet en ging er snel vandoor. Na een korte achtervolging crashte hij met zijn auto tegen enkele andere voertuigen. De dader vluchtte nog te voet, maar kon snel worden aangehouden. Hij verzette zich bij de aanhouding.

Op het politiebureau werd duidelijk dat hij nog 181 dagen gevangenisstraf had openstaan, ook reed de automobilist onder invloed van alcohol.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties