Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken maar ook zon

De dag begint met hoge bewolking waardoor ook de zon schijnt. In de middag is er meer ruimte voor de zon. Er staat een zwakke tot soms matige zuidwestenwind. met 19°C is het minder warm dan gisteren. In de avond en eerste deel van de nacht is het helder. De temperatuur daalt naar 10°C. Later in de nacht neemt de bewolking21199561 1519658034757664 8339548759804428731 o toe. Woensdag beginnen we met bewolking. In de middag is er een afwisseling van zon en stapelwolken. De zwakke wind is zuid. Het kwik loopt op naar 19°C.

Nu op RPL: Drum Theater - Eldorado

Vliegtuigoverlast Bodegraven flink gestegen

Logo VliegtuigHet aantal Bodegravers dat bij luchthaven Schiphol klaagt over vliegtuigoverlast is flink gestegen. Nergens in het zogeheten ’Aalsmeerbaancluster’-gebied dat loopt...

van Alphen tot Apeldoorn steeg het aantal klachtenmelders harder dan in Bodegraven. Daarmee staat Bodegraven op nummer één in de lijst van 25 postcodes waarin het meest geklaagd werd.

In mei, juni en juli trokken er 151 Bodegravers aan de bel bij het Bewoners Aanspreekpunt Schiphol (BAS), drie keer zoveel als in dezelfde periode vorig jaar. Ook het aantal klagers uit Gouda Goverwelle en Nieuwkoop steeg de laatste drie maanden.

Volgens BAS-manager Sandro Broeke heeft de toename van de klachten te maken met het zomerseizoen, maar ook omdat de Kaagbaan wegens onderhoud er enkele weken uit heeft gelegen.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties