Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken maar ook zon

De dag begint met hoge bewolking waardoor ook de zon schijnt. In de middag is er meer ruimte voor de zon. Er staat een zwakke tot soms matige zuidwestenwind. met 19°C is het minder warm dan gisteren. In de avond en eerste deel van de nacht is het helder. De temperatuur daalt naar 10°C. Later in de nacht neemt de bewolking21199561 1519658034757664 8339548759804428731 o toe. Woensdag beginnen we met bewolking. In de middag is er een afwisseling van zon en stapelwolken. De zwakke wind is zuid. Het kwik loopt op naar 19°C.

Nu op RPL: Drum Theater - Eldorado

Fietsbrug over riviertje Bijleveld geplaatst

Logo inhangen fietsbrugIn Vleuten is een fietsbrug geplaatst over het riviertje Bijleveld dat in Harmelen uitmondt in de Leidse Rijn. De brug maakt deel uit van het recreatieve fietspad 'De Rivier'...

dat wordt aangelegd tussen Leidsche Rijn en Vleuten en twee kilometer lang gaat worden. In augustus dit jaar is gestart met de aanleg van het fietspad dat begint op de Verlengde Parkweg ter hoogte van het spoor en doorloopt tot aan de Bijleveldweg.

Zuidelijker op de Bijleveldweg gaat het fietspad verder en sluit vervolgens aan op de Breudijk in Harmelen. Op twee plaatsen kruist het fietspad het riviertje Bijleveld. Op die plekken worden composietbruggen aangelegd, waarvan de eerste onlangs is geplaatst.

Naar verwachting kan het fietspad in 2018 klaar zijn.

Foto: PR
inhangen fietsbrug

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties