Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken maar ook zon

De dag begint met hoge bewolking waardoor ook de zon schijnt. In de middag is er meer ruimte voor de zon. Er staat een zwakke tot soms matige zuidwestenwind. met 19°C is het minder warm dan gisteren. In de avond en eerste deel van de nacht is het helder. De temperatuur daalt naar 10°C. Later in de nacht neemt de bewolking21199561 1519658034757664 8339548759804428731 o toe. Woensdag beginnen we met bewolking. In de middag is er een afwisseling van zon en stapelwolken. De zwakke wind is zuid. Het kwik loopt op naar 19°C.

Nu op RPL: Drum Theater - Eldorado

Woerden eert Van der Laan met vlag halfstok

Logo Vlag HalfstokDe gemeente Woerden heeft vrijdag Amsterdams burgemeester Eberhard van der Laan geëerd met het halfstok hangen van de vlag. De geliefde burgemeester is donderdagavond overleden...

aan de gevolgen van longkanker. De ongeneeslijk zieke Van der Laan was 2,5 week voor zijn overlijden nog in functie en nam op 18 september met een brief afscheid.

Minister-president Mark Rutte deed vrijdag een oproep uitgaan om op alle hoofdgebouwen van de Rijksoverheid de vlag halfstok te hijsen. De oproep ging tevens uit naar gemeenten en provincies. Ook de gemeente Woerden gaf dus daaraan gehoor door de hele dag de vlag halfstok te hangen.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties