Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken maar ook zon

De dag begint met hoge bewolking waardoor ook de zon schijnt. In de middag is er meer ruimte voor de zon. Er staat een zwakke tot soms matige zuidwestenwind. met 19°C is het minder warm dan gisteren. In de avond en eerste deel van de nacht is het helder. De temperatuur daalt naar 10°C. Later in de nacht neemt de bewolking21199561 1519658034757664 8339548759804428731 o toe. Woensdag beginnen we met bewolking. In de middag is er een afwisseling van zon en stapelwolken. De zwakke wind is zuid. Het kwik loopt op naar 19°C.

Nu op RPL: Drum Theater - Eldorado

Gouda en Waddinxveen dichten datalek snel

Logo dataOok gemeenten kunnen last hebben van een datalek. Dat is een situatie waarbij privégegevens ongewild op de gemeentesite komen te staan. Onlangs was dit het geval in de gemeenten...

Gouda en Waddinxveen. Het lek ontstond na de start van een gemeenschappelijk inkooptraject van beide gemeenten van software voor het invoeren van leerling-gegevens. Het was daarbij niet de bedoeling dat de gegevens van leerlingen, compleet met adressen zouden uitlekken.

Het datalek is door beide gemeenten voortvarend aangepakt door de persoonsgegevens van de leerlingen te verwijderen en het voorval te melden bij de Autoriteit Persoonsgegevens. De ouders en verzorgers van de kinderen zijn in een brief op de hoogte gesteld.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties