Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken maar ook zon

De dag begint met hoge bewolking waardoor ook de zon schijnt. In de middag is er meer ruimte voor de zon. Er staat een zwakke tot soms matige zuidwestenwind. met 19°C is het minder warm dan gisteren. In de avond en eerste deel van de nacht is het helder. De temperatuur daalt naar 10°C. Later in de nacht neemt de bewolking21199561 1519658034757664 8339548759804428731 o toe. Woensdag beginnen we met bewolking. In de middag is er een afwisseling van zon en stapelwolken. De zwakke wind is zuid. Het kwik loopt op naar 19°C.

Nu op RPL: Drum Theater - Eldorado

Groene Hart Streekproduct verkiezing

Logo StreekproductenDe inschrijving voor de Groene Hart Streekproduct verkiezing 2017 is geopend. Producenten van ambachtelijke streekproducten uit het Groene Hart kunnen hun producten...

aanmelden om te laten proeven en jureren. Stichting Groene Hart organiseert deze verkiezing in samenwerking met SlowFood Groene Hart. Dit om het streekproduct bij een groot publiek onder de aandacht te brengen en producenten uit te dagen om met nieuwe streekproducten te komen.

Er wordt dit jaar gekeken naar het culinaire aspect, ambacht, presentatie, marktgerichtheid en de plek van het product binnen de keten. In samenwerking met de Rabobanken in het Groene Hart is dit jaar het criterium duurzaamheid toegevoegd.

De vakjury bestaat uit topkok Pierre Wind, culinair journalist AD Groene Hart Hans Pfauth en accountmanager MKB Rabobank Groene Hart Noord Ed Zimmerman.

Foto: PR
De piccalilly van Zoet, Zuur & Hartig, het Streekproduct 2016
41 Winnaar 2016

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties