Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken maar ook zon

De dag begint met hoge bewolking waardoor ook de zon schijnt. In de middag is er meer ruimte voor de zon. Er staat een zwakke tot soms matige zuidwestenwind. met 19°C is het minder warm dan gisteren. In de avond en eerste deel van de nacht is het helder. De temperatuur daalt naar 10°C. Later in de nacht neemt de bewolking21199561 1519658034757664 8339548759804428731 o toe. Woensdag beginnen we met bewolking. In de middag is er een afwisseling van zon en stapelwolken. De zwakke wind is zuid. Het kwik loopt op naar 19°C.

Nu op RPL: Drum Theater - Eldorado

RTV Gouwestad dé lokale omroep van Gouda

Logo RTV GouwestadEen meerderheid in de gemeenteraad van Gouda gunt omroep Gouwestad een licentie. Tijdens het debat over de lokale publieke omroeplicentie noemde het CDA-gemeenteraadslid Martijn...

van der Wind RTV Gouwestad dé lokale omroep van Gouda. De meeste Goudse raadsleden waren het daar mee eens. Wel moet Gouwestad flink vernieuwen, was de voorwaarde. De raadsleden volgden hiermee het advies van het college van burgemeester en wethouders om die licentie aan RTV Gouwestad te geven.

Fractievoorzitter Johan Weeber van Gouda Positief pleitte ervoor de licentie te gunnen aan uitdager Gouda FM, vanwege de aandacht voor nieuwe media en de samenwerkingsbereidheid. Op 25 oktober valt het definitieve besluit welke van de twee omroepen bij het Commissariaat voor de Media wordt voorgedragen voor de licentie.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties