Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken maar ook zon

De dag begint met hoge bewolking waardoor ook de zon schijnt. In de middag is er meer ruimte voor de zon. Er staat een zwakke tot soms matige zuidwestenwind. met 19°C is het minder warm dan gisteren. In de avond en eerste deel van de nacht is het helder. De temperatuur daalt naar 10°C. Later in de nacht neemt de bewolking21199561 1519658034757664 8339548759804428731 o toe. Woensdag beginnen we met bewolking. In de middag is er een afwisseling van zon en stapelwolken. De zwakke wind is zuid. Het kwik loopt op naar 19°C.

Nu op RPL: Drum Theater - Eldorado

Zwemsters uit Oudewater in zonnetje gezet

Logo Amsterdam City SwimLiza van den Hadelkamp en Amber Mulder, zijn door wethouder Sietze Ypma uit Oudewater in het zonnetje gezet. De twee jeugdige zwemsters hebben een bijzondere...

prestatie geleverd tijdens de Amsterdam City Swim voor Kids. Ypma zei dat hij de gezwommen afstand van 750 meter door de Amsterdamse grachten al imposant vond, maar dat hij nog meer onder de indruk was van de bijna vier duizend euro die de twee meiden bij elkaar hadden gezwommen voor het goede doel. Want als voorbereiding op het sportieve evenement trainde het duo niet alleen hard, maar het haalde tegelijkertijd geld op.

De opbrengst ging naar de Stichting ALS. Een organisatie die het geld gebruikt voor onderzoek naar en ontwikkeling van medicijnen voor ALS-patiënten. ALS is een ernstige aandoening van het zenuwstelsel. Namens de gemeente bood Ypma de kinderen een presentje aan.

Foto: Gemeente Oudewater
Wethouder Sietze Ypma met de zwemsters Liza van den Hadelkamp en Amber Mulder
41 zwemmen

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties