Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken maar ook zon

De dag begint met hoge bewolking waardoor ook de zon schijnt. In de middag is er meer ruimte voor de zon. Er staat een zwakke tot soms matige zuidwestenwind. met 19°C is het minder warm dan gisteren. In de avond en eerste deel van de nacht is het helder. De temperatuur daalt naar 10°C. Later in de nacht neemt de bewolking21199561 1519658034757664 8339548759804428731 o toe. Woensdag beginnen we met bewolking. In de middag is er een afwisseling van zon en stapelwolken. De zwakke wind is zuid. Het kwik loopt op naar 19°C.

Nu op RPL: Drum Theater - Eldorado

Inwonersbelangen: kwart miljoen is absurd

Logo Geld 4Inwonersbelangen noemt het absurd dat de gemeenteraad van Woerden nog eens bijna een kwart miljoen euro wil uitgeven voor aanvullend onderzoek naar een westelijke randweg.

De partij vindt de 230 duizend euro die dit onderzoek moet kosten te veel. Twee weken geleden maakte fractievoorzitter Hendry van Assem al bezwaar tegen een bedrag van 200 duizend euro voor het onderzoek. Nu is dat bedrag verhoogd omdat het onderzoek sneller moet worden uitgevoerd.

Inwonersbelangen verwijst naar een onderzoek uit 1989 dat nog steeds actueel zou zijn. Ook rapporten over de zuidelijke randweg gaan al volgens de partij van een randweg aan de westkant van Woerden uit. Inwonersbelangen zegt niet verwacht te hebben dat een onderzoek zo veel geld zou gaan kosten toen begin dit jaar werd ingestemd met dat onderzoek.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties