Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken maar ook zon

De dag begint met hoge bewolking waardoor ook de zon schijnt. In de middag is er meer ruimte voor de zon. Er staat een zwakke tot soms matige zuidwestenwind. met 19°C is het minder warm dan gisteren. In de avond en eerste deel van de nacht is het helder. De temperatuur daalt naar 10°C. Later in de nacht neemt de bewolking21199561 1519658034757664 8339548759804428731 o toe. Woensdag beginnen we met bewolking. In de middag is er een afwisseling van zon en stapelwolken. De zwakke wind is zuid. Het kwik loopt op naar 19°C.

Nu op RPL: Drum Theater - Eldorado

Paul van der Vlist met Dukkie op basisscholen

Logo DukkieAuteur Paul van der Vlist heeft afgelopen week in het kader van de landelijke Kinderboekenweek met Dukkie een bezoek gebracht aan basisscholen De Regenboog...

en De Schakel in Woerden. Het prentenboek 'Dukkie leert zwemmen' werd voorgelezen en er werd met de kinderen uit groep 1, 2 en 3 gepraat over zwemles zoals drijven op je rug, de schoolslag, watertrappelen en door een gat leren zwemmen.

Schrijver Paul van der Vlist zegt dat het hem opviel dat alle kinderen het belang van zwemles kenden en heel gemotiveerd zijn om hun diploma’s te halen. De schrijver bezoekt deze week ook nog de Constantijnschool en Andersenschool in Woerden en basisschool De Horizon in Harmelen.

Foto: PR
Schrijver Paul van der Vlist en Dukkie op bezoek bij basisscholen
41 dukkie

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties