Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken maar ook zon

De dag begint met hoge bewolking waardoor ook de zon schijnt. In de middag is er meer ruimte voor de zon. Er staat een zwakke tot soms matige zuidwestenwind. met 19°C is het minder warm dan gisteren. In de avond en eerste deel van de nacht is het helder. De temperatuur daalt naar 10°C. Later in de nacht neemt de bewolking21199561 1519658034757664 8339548759804428731 o toe. Woensdag beginnen we met bewolking. In de middag is er een afwisseling van zon en stapelwolken. De zwakke wind is zuid. Het kwik loopt op naar 19°C.

Nu op RPL: Drum Theater - Eldorado

Trinamiek doet mee met cultuureducatie

Logo TrinamiekDe scholen van de Scholen Stichting Trinamiek gaan voor drie jaar collectief meedoen aan het programma Cultuureducatie Met Kwaliteit. Trinamiek is een stichting bestaande uit scholen uit...

Woerden, IJsselstein, Vianen, Lopik, Culemborg en Nieuwegein.

Cultuureducatie is goed voor de ontwikkeling van de hersenen. Kinderen kunnen deze culturele basisvaardigheden niet vroeg genoeg leren en iedereen dient daarvoor de gelegenheid te krijgen, meldt de provincie Utrecht. Deze vorm van educatie wordt door de provincie met 1,35 miljoen euro per jaar gefinancierd.

Cultuureducatie is een vak en de provincie Utrecht zet daarvoor zijn partnerinstellingen Kunst Centraal en Landschap Erfgoed Utrecht in. Zij realiseren laagdrempelige en kwalitatief goede educatieprogramma’s.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties