Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken maar ook zon

De dag begint met hoge bewolking waardoor ook de zon schijnt. In de middag is er meer ruimte voor de zon. Er staat een zwakke tot soms matige zuidwestenwind. met 19°C is het minder warm dan gisteren. In de avond en eerste deel van de nacht is het helder. De temperatuur daalt naar 10°C. Later in de nacht neemt de bewolking21199561 1519658034757664 8339548759804428731 o toe. Woensdag beginnen we met bewolking. In de middag is er een afwisseling van zon en stapelwolken. De zwakke wind is zuid. Het kwik loopt op naar 19°C.

Nu op RPL: Drum Theater - Eldorado

Moestuin Bredius in winterslaap

Logo Landgoed BrediusDe moestuin van Landgoed Bredius in Woerden gaat in winterslaap. Het oogstseizoen is bijna voorbij, waardoor het assortiment snel terugloopt. Steeds meer mensen...

wisten de tuin het afgelopen seizoen te vinden om er tijdens een wandelingetje van te genieten en voor een klein bedragje te delen in de oogst. De vrijwilligers en de medewerkers van 'NuDoen!Groen' hebben weer kunnen werken in de landgoedtuin met groenten, geurige kruiden, fruit en bloemen.

De tuin is, als het weer het toelaat, ’s morgens geopend op dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag. Na zaterdag 14 oktober, de laatste openingsdag, vervallen de vaste openingstijden en wordt er niet meer verkocht. Er is nog voldoende winterwortel, boerenkool, snijbiet en sla.

Foto: Landgoed Bredius
De laatste herfstbloemen voor een mooi plukboeketje
41 plukbloemen

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties