Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken maar ook zon

De dag begint met hoge bewolking waardoor ook de zon schijnt. In de middag is er meer ruimte voor de zon. Er staat een zwakke tot soms matige zuidwestenwind. met 19°C is het minder warm dan gisteren. In de avond en eerste deel van de nacht is het helder. De temperatuur daalt naar 10°C. Later in de nacht neemt de bewolking21199561 1519658034757664 8339548759804428731 o toe. Woensdag beginnen we met bewolking. In de middag is er een afwisseling van zon en stapelwolken. De zwakke wind is zuid. Het kwik loopt op naar 19°C.

Nu op RPL: Drum Theater - Eldorado

Huishoudboekje Oudewater ziet er goed uit

Logo Geld 10'Het financieel perspectief voor Oudewater ziet er goed uit.' Dat zegt wethouder financiën Bob Duindam. Het huishoudboekje van de gemeente is niet alleen op orde, het biedt tevens...

ruimte geld uit te trekken voor het opknappen van de binnenstad, voor extra BOA-toezicht en voor het vergroten van de aantrekkelijkheid van Oudewater als toeristenstad. Daarnaast heeft de gemeente voldoende geld achter de hand om in de komende jaren onverwachte tegenvallers op te vangen, zegt Duindam.

Naar verwachting groeit de algemene reserve van drie miljoen euro in 2018 naar ruim zes miljoen in 2021. Als het om de portemonnee van de inwoners gaat, heeft Duindam ook goed nieuws. De onroerendezaakbelasting stijgt slechts met 1,6 procent.

De gemeente stelt voor de hondenbelasting af te schaffen en wil de dienstverlening aan de burgers verder verbeteren.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties