Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken maar ook zon

De dag begint met hoge bewolking waardoor ook de zon schijnt. In de middag is er meer ruimte voor de zon. Er staat een zwakke tot soms matige zuidwestenwind. met 19°C is het minder warm dan gisteren. In de avond en eerste deel van de nacht is het helder. De temperatuur daalt naar 10°C. Later in de nacht neemt de bewolking21199561 1519658034757664 8339548759804428731 o toe. Woensdag beginnen we met bewolking. In de middag is er een afwisseling van zon en stapelwolken. De zwakke wind is zuid. Het kwik loopt op naar 19°C.

Nu op RPL: Drum Theater - Eldorado

Kiwanis Woerden start Speelgoedbank

Logo Kiwanis1 Kiwanis Woerden, een serviceclub van vrienden die zich inzet voor goede doelen voor kinderen, gaat een Speelgoedbank opstarten. Een wijnproeverij die aanstaande...

donderdag plaatsvindt ondersteunt het initiatief. De opbrengst van de wijnproeverij die al voor de 13e keer wordt georganiseerd, gaat naar de Speelgoedbank.

Wilma van Laar van Kiwanis zegt tegen RPL dat ook in Woerden en omstreken veel kinderen zijn voor wie het krijgen van een cadeautje voor hun verjaardag of op 5 december niet vanzelfsprekend is.

De Speelgoedbank zamelt nieuw, goed en bruikbaar speelgoed in en geeft dat door aan kinderen uit gezinnen die van zeer weinig rond moeten komen. Die kinderen mogen twee tot vier maal per jaar een cadeautje komen uitzoeken. Als alles volgens plan verloopt gaat de Speelgoedbank de 2e week van februari 2018 van start, aldus Van Laar.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties