Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken maar ook zon

De dag begint met hoge bewolking waardoor ook de zon schijnt. In de middag is er meer ruimte voor de zon. Er staat een zwakke tot soms matige zuidwestenwind. met 19°C is het minder warm dan gisteren. In de avond en eerste deel van de nacht is het helder. De temperatuur daalt naar 10°C. Later in de nacht neemt de bewolking21199561 1519658034757664 8339548759804428731 o toe. Woensdag beginnen we met bewolking. In de middag is er een afwisseling van zon en stapelwolken. De zwakke wind is zuid. Het kwik loopt op naar 19°C.

Nu op RPL: Drum Theater - Eldorado

Grootste vintagebeurs van Europa in Jaarbeurs

Logo Jaarbeurs UtrechtIn de Utrechtse Jaarbeurshallen vindt volgende maand Europa's grootste vintage evenement plaats. Het is dé 'place to be' voor verzamelaars en liefhebbers van curiosa, antiek en...

tweedehands spullen. Star Wars-fans kunnen hun hart ophalen op de beurs. Een groot aantal acteurs en andere medewerkers komen naar Utrecht voor een Meet & Greet, zoals Brian Muir, Stephen Calcutt, John Simpkin en anderen.

Ook vindt tijdens de verzamelbeurs de Mega Platen & CD Beurs plaats. Tijdens deze 48ste editie is er een speciale expositie over Elvis.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties