Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken maar ook zon

De dag begint met hoge bewolking waardoor ook de zon schijnt. In de middag is er meer ruimte voor de zon. Er staat een zwakke tot soms matige zuidwestenwind. met 19°C is het minder warm dan gisteren. In de avond en eerste deel van de nacht is het helder. De temperatuur daalt naar 10°C. Later in de nacht neemt de bewolking21199561 1519658034757664 8339548759804428731 o toe. Woensdag beginnen we met bewolking. In de middag is er een afwisseling van zon en stapelwolken. De zwakke wind is zuid. Het kwik loopt op naar 19°C.

Nu op RPL: Drum Theater - Eldorado

Beste aanpak overlast Tournoysveld besproken

Logo politie16 Omwonenden van winkelcentrum Tournoysveld in Woerden moeten overlast melden en de politie gaat er vaker controleren. Dat is besloten tijdens een bijeenkomst van...

het Wijkplatform Schilderskwartier met de wijkagenten, een gemeenteambtenaar jongerenwerk en een jongerenwerker.

Volgens wijkplatform-voorzitter Theo Streng zijn het vooral groepen jongeren die voor overlast zorgen doordat zij 's avonds rondhangen op een plek bij het winkelcentrum. Met scheurende brommers en luide gesprekken zorgen zij dan voornamelijk voor geluidsoverlast, zegt Streng. De beste aanpak is het in contact komen met zo'n groep en te praten over hun gedrag en wat normaal is om op die manier te proberen hen tot de orde te roepen. Meestal zijn ze voor reden vatbaar.

Streng adviseert de bewoners om erge overlast zoals intimiderend gedrag, vernielingen en mogelijke drugshandel meteen te melden zodat er daadwerkelijk kan worden opgetreden.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties