Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken maar ook zon

De dag begint met hoge bewolking waardoor ook de zon schijnt. In de middag is er meer ruimte voor de zon. Er staat een zwakke tot soms matige zuidwestenwind. met 19°C is het minder warm dan gisteren. In de avond en eerste deel van de nacht is het helder. De temperatuur daalt naar 10°C. Later in de nacht neemt de bewolking21199561 1519658034757664 8339548759804428731 o toe. Woensdag beginnen we met bewolking. In de middag is er een afwisseling van zon en stapelwolken. De zwakke wind is zuid. Het kwik loopt op naar 19°C.

Nu op RPL: Drum Theater - Eldorado

WOB-gegevens olie- en gasboringen openbaar

Logo Laat woerden niet zakkenDe eerste WOB-gegevens over de olie- en gasboringen bij Woerden zijn inmiddels openbaar gemaakt. In het kader van ‘Laat Woerden niet zakken’ is door gemeenteraadslid Elias Bom van...

STERK Woerden een WOB-verzoek ingediend bij het ministerie van Economische Zaken. Het doel van dit verzoek in het kader van de Wet openbaarheid van bestuur, is het boven tafel krijgen van alle beschikbare kennis die er is over het gas- en olieveld onder Woerden. Veel daarvan is altijd achter de deuren van het ministerie gebleven, tot deze week.

Maandag is de eerste set gegevens door het WOB-verzoek voor iedereen inzichtelijk gemaakt via internet. Een tweede set gegevens volgt uiterlijk 14 oktober.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties