Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken maar ook zon

De dag begint met hoge bewolking waardoor ook de zon schijnt. In de middag is er meer ruimte voor de zon. Er staat een zwakke tot soms matige zuidwestenwind. met 19°C is het minder warm dan gisteren. In de avond en eerste deel van de nacht is het helder. De temperatuur daalt naar 10°C. Later in de nacht neemt de bewolking21199561 1519658034757664 8339548759804428731 o toe. Woensdag beginnen we met bewolking. In de middag is er een afwisseling van zon en stapelwolken. De zwakke wind is zuid. Het kwik loopt op naar 19°C.

Nu op RPL: Drum Theater - Eldorado

Unieke aanpak veen maakt nieuwbouw mogelijk

Logo MetselenDoor een unieke aanpak van de verzakkende veenondergond kunnen in Zegveld zo'n 40 woningen worden gebouwd op en rond het complex van tennisvereniging Miland. Dit vertelt...

Edwin de Kruijf van aannemer Bolton Ontwikkeling in het AD.

Voor de start van de bouw wordt de veengrond eerst grotendeels afgegraven en daarna weer opgevuld met een zand- en grondlaag die niet verzakt. Bovendien drukt deze nieuwe laag het resterende veen verder in elkaar, zodat ook een toekomstige verzakking grotendeels wordt voorkomen. Hierdoor is de alsmaar wegzakkende ondergrond in het veenweidegebied niet langer een belemmering voor woningbouw.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties