Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken maar ook zon

De dag begint met hoge bewolking waardoor ook de zon schijnt. In de middag is er meer ruimte voor de zon. Er staat een zwakke tot soms matige zuidwestenwind. met 19°C is het minder warm dan gisteren. In de avond en eerste deel van de nacht is het helder. De temperatuur daalt naar 10°C. Later in de nacht neemt de bewolking21199561 1519658034757664 8339548759804428731 o toe. Woensdag beginnen we met bewolking. In de middag is er een afwisseling van zon en stapelwolken. De zwakke wind is zuid. Het kwik loopt op naar 19°C.

Nu op RPL: Drum Theater - Eldorado

Overeenkomst voor uitvoering Nieuw Beschut Werk

Logo Handen schudden4De gemeente Utrecht sluit met twee partijen, 'Wij 3.0' en UW, een overeenkomst voor twee jaar om Nieuw Beschut Werk uit te voeren. Nieuw Beschut Werk helpt Utrechters met een...

arbeidshandicap te werken door een beschutte werkomgeving met extra begeleiding aan te bieden. Sinds 1 januari van dit jaar hebben gemeenten de wettelijke verplichting om Beschut Werk uit te voeren tegen het wettelijk minimumloon.

Om de kansen te vergroten voor Utrechters die beschut moeten werken en het werkaanbod te verbeteren voor deze doelgroep, wil de gemeente met meer Utrechtse organisaties samenwerken. Om dit te bereiken onderzoekt de gemeente of ook andere ondernemers Nieuw Beschut Werk willen uitvoeren.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties