Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken maar ook zon

De dag begint met hoge bewolking waardoor ook de zon schijnt. In de middag is er meer ruimte voor de zon. Er staat een zwakke tot soms matige zuidwestenwind. met 19°C is het minder warm dan gisteren. In de avond en eerste deel van de nacht is het helder. De temperatuur daalt naar 10°C. Later in de nacht neemt de bewolking21199561 1519658034757664 8339548759804428731 o toe. Woensdag beginnen we met bewolking. In de middag is er een afwisseling van zon en stapelwolken. De zwakke wind is zuid. Het kwik loopt op naar 19°C.

Nu op RPL: Drum Theater - Eldorado

Olie- en gaswinning levert veel geld op

Logo OliepompDe olie- en gaswinning bij Woerden gaat de Nederlandse Staat via Energie Beheer Nederland (EBN) en Vermilion, de commerciële vergunningseigenaren van het Papekopveld, flink wat...

geld opleveren. Dat blijkt na eerste bestudering van de stukken die het ministerie van Economische Zaken deze week openbaar maken. Dit meldt gemeenteraadslid Elias Bom van STERK Woerden, die een WOB-verzoek heeft ingediend over de olie- en gasboringen.

Het toont wederom aan dat de financiële belangen groot zijn, maar de belangen van inwoners die er pal bovenop wonen nergens relevant worden geacht, zegt Bom. Hij roept inwoners die specifieke kennis of rapporten hebben, opnieuw op zich te melden via de Facebookpagina ‘Laat Woerden niet zakken’ of via het e-mailadres van de fractie van STERK Woerden.

Het aantal likes op 'Laat Woerden niet zakken' bedraagt inmiddels al meer dan 600.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties