Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken maar ook zon

De dag begint met hoge bewolking waardoor ook de zon schijnt. In de middag is er meer ruimte voor de zon. Er staat een zwakke tot soms matige zuidwestenwind. met 19°C is het minder warm dan gisteren. In de avond en eerste deel van de nacht is het helder. De temperatuur daalt naar 10°C. Later in de nacht neemt de bewolking21199561 1519658034757664 8339548759804428731 o toe. Woensdag beginnen we met bewolking. In de middag is er een afwisseling van zon en stapelwolken. De zwakke wind is zuid. Het kwik loopt op naar 19°C.

Nu op RPL: Drum Theater - Eldorado

Harmelen kan 's avonds geen geld pinnen

Logo Pin automaatDe inwoners van Harmelen kunnen al sinds een half jaar in de avonduren en op zondag geen geld pinnen in het dorp. De Harmelenaren klagen erover dat de pinmogelijkheden zo beperkt zijn...

geworden. Zes maanden geleden waren er nog twee geldautomaten in de dorpskern waar ook buiten kantooruren gepind kon worden. Wegens veiligheidsoverwegingen heeft de Rabobank haar pinautomaat in de Kalverstraat in mei gesloten. De tweede pinautomaat van de ING-bank in dezelfde straat is weggehaald na een mislukte plofkraak.

De inwoners van Harmelen kunnen alleen overdag in de winkel van Primera en de EMTé supermarkt geld pinnen tijdens de openingstijden. Ook in het nieuwe Dorpshuis staat een pinautomaat. Daar kan de Rabo-geldautomaat allen op werkdagen tussen 10.00 en 17.00 uur worden bezocht.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties