Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken maar ook zon

De dag begint met hoge bewolking waardoor ook de zon schijnt. In de middag is er meer ruimte voor de zon. Er staat een zwakke tot soms matige zuidwestenwind. met 19°C is het minder warm dan gisteren. In de avond en eerste deel van de nacht is het helder. De temperatuur daalt naar 10°C. Later in de nacht neemt de bewolking21199561 1519658034757664 8339548759804428731 o toe. Woensdag beginnen we met bewolking. In de middag is er een afwisseling van zon en stapelwolken. De zwakke wind is zuid. Het kwik loopt op naar 19°C.

Nu op RPL: Drum Theater - Eldorado

Wethouder Stolk biedt excuses aan

Logo margot stolk Wethouder Margot Stolk van de gemeente Woerden heeft excuses aan de gemeenteraad aangeboden voor haar optreden tijdens een informatiebijeenkomst van de...

sportverenigingen.

Tijdens die bijeenkomst waar werd gesproken over kunstgrasvelden deed Stolk uitspraken over stijging van tarieven die door de sportverenigingen zouden moeten worden betaald. Daardoor ontstond bij de sportverenigingen grote onrust. De gemeenteraad was boos en eiste excuses om dat er van te voren niets over een tariefstijging bekend was gemaakt.

In een door de meerderheid van de gemeenteraad aangenomen motie kreeg de wethouder opdracht uitleg te geven hoe e.e.a. zo heeft kunnen lopen en inzichtelijk te maken wat de financiële consequenties zijn als de tarieven niet omhoog gaan.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties