Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken maar ook zon

De dag begint met hoge bewolking waardoor ook de zon schijnt. In de middag is er meer ruimte voor de zon. Er staat een zwakke tot soms matige zuidwestenwind. met 19°C is het minder warm dan gisteren. In de avond en eerste deel van de nacht is het helder. De temperatuur daalt naar 10°C. Later in de nacht neemt de bewolking21199561 1519658034757664 8339548759804428731 o toe. Woensdag beginnen we met bewolking. In de middag is er een afwisseling van zon en stapelwolken. De zwakke wind is zuid. Het kwik loopt op naar 19°C.

Nu op RPL: Drum Theater - Eldorado

Aanhoudende zorg verkeerssituatie Jozef Israelslaan

Logo Fiets Rood asfalt De verkeerssituatie op de Jozef Israelslaan in Woerden blijft het wijkplatform van het Schilderskwartier bezig houden. Het gaat om het deel tussen de rotonde...

en de 's-Gravensloot. Vooral de stroom fietsers van en naar het Kalsbeek College en het kruisende verkeer leveren gevaarlijke situaties op.

Het platform heeft volgens voorzitter Theo Streng zelf nog geen oplossing gevonden om de situatie veiliger te maken. In het verleden getroffen maatregelen door de aanleg van fietssuggestiestroken, drempels en oversteekplaatsen hebben de weg nog niet helemaal veilig gemaakt.

Het platform heeft de kwestie onder de aandacht van de gemeente en het Kalsbeek College gebracht in de hoop dat verbeteringen kunnen worden aangebracht.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties